Få flotte lofter og vægge med hjælp fra din maler i Brøndby

By:

Maling af boligen er – i modsætning til hvad mange bolig ejere fejlagtigt tror – nogen lille opgave. Måske er du af den overbevisning, at du med dine gør det selv evner og en smule ihærdighed kan færdiggøre maling af dit hus eller af din lejlighed på en weekend.

Men her kan du godt risikere at skyde meget forbi målet. Et gedigent og vel udført stykke malerarbejde er nemlig ikke blot et spørgsmål om at påføre vægge og lofter en klat maling. Der ligger et grundigt stykke forarbejde forud for selve malerarbejdet. Også selv om du skulle være så heldig at dine vægge er i så god stand at der kan males direkte på dem.

Hvad skal jeg være opmærksom på i forbindelse med malerarbejde?

For det første skal der købes ind. Malerarbejde på egen hånd er ikke nogen gratis omgang. Du skal stadig selv betale for pensler, ruller, bakker, sandpapir, spartelmasse, afdæknings materialer – og så selvfølgelig maling. Her skal du påregne både at skulle købe primer, hvidgrunder til loft og vægge, maling i din ønskede farve, og særlig træmaling til paneler, dørkarme, vinduesrammer og andet indvendigt træværk.

Dernæst skal du dække hele boligen af inklusive møbler, gulve, indvendigt træværk og stik kontakter, så du undgår at få stænk fra maling på disse. Og så kan du gå i gang med at slibe dine vægge med sandpapir. Gennem årene har disse nemlig samlet fedt fra mados samt støv, skidt og partikler fra røg, hvilket gør det umuligt for maling at binde til overfladen – og derfor skal denne renses. Herefter skal der påføres primer i form af det såkaldte Microdispers (blåt vand), som får malingen til at binde optimalt. Først her kan det egentlige malerarbejde påbegyndes.

Hvis du vil have dit malerarbejde udført hurtigt og effektivt, og med et smukt og holdbart resultat, kan du i stedet kontakte Malerkanonen via Malerkanonen.dk

Posted in: Maler Brøndby