Find en bolig hos boligselskaberne i Jammerbugt

By:

Når der skal findes en ny bolig er det vigtigt ikke kun at afgrænse sig til storbyerne især ikke hvis du ikke har lyst til at betale en formue for en lille lejlighed. Derimod kan du med fordel se på mulighederne som f.eks. boligselskaber i Jammerbugt har af tilbyde. Ofte er det nemmere at finde en lejlighed og du får som regel også mere for pengene.

Der kan være flere tusinde kr. til forskel på en lejlighed af samme størrelse og stand. Det er penge der kan bruges på noget meget sjovere end husleje. Din hobby, en bil eller du kan gå ned i tid og have mere tid til dine børn.

Provinskommunernes bedre service

Kommunerne i provinsen er opmærksom på at de fleste gerne vil bo i eller omkring storbyerne og at det kræver noget ekstra at få folk til at flytte til provinsen. Billigere og bedre boliger er ofte ikke nok. Derfor har de ofte en lang bedre service til deres borgere end hvad man ellers ofte oplever i storbyerne.

De har f.eks. en bedre normering i deres vuggestuer og børnehaver og i skolerne hænger der ikke atlas, der viser hvordan verden så ud lige efter anden verdenskrig. Samtidig er der et stort udbud af aktiviteter, både til børn men bestemt også til voksne. 

Et andet område hvor kommunen tilbyder hjælp er at finde et job. De fleste har ikke lyst til at bruge timer på at pendle og det er også svært at få til at hænge sammen med et familieliv og selv ikke en billig husleje kan få folk til at flytte. Derfor er har kommunerne lavet en aftale med de lokale virksomheder, hvor nye borgere bliver præsenteret. Det har den ekstra bonus at det kan få virksomheder til at vælge at flytte til kommunen, da de dermed også er sikret kvalificeret arbejdskraft.

Posted in: bolig