Hård i længere tid med penisringe

By:

Drømmer du om at give din kæreste en omgang, hun aldrig glemmer – af den type hvor hun dårligt kan sidde ned dagen efter? Men opdager du, gang på gang, at du enten bliver slap eller helt færdig, før det overhovedet kommer dertil? Så findes der mange forskellige erotiske hjælpemidler, som kan fremme din erektion, såvel hårdhedsmæssigt som størrelsesmæssigt. Og du kan finde remedier, som kan styrke din udholdenhed, så du kan blive ved meget længe.

Med en penisring får du begge dele – og så er penisringe oven i købet de mest bivirkningsfri og enkle hjælpemidler til erektion, du finder på markedet. Dertil kommer, at penisringe findes i et utal af varianter – og der vil altid være en penisring, der passer præcis til dig og dine behov. At penisringe så hører til i den billige ende, når det handler om sexlegetøj, gør ikke sagen værre!

Hvordan fungerer penisringe?

Den mest simple form for penisring er – i al sin enkelthed – en ring af fleksibelt gummi, latex, silicone eller jelly materiale. Denne ring rulles hele vejen ned ad skaftet på den erigerede penis, til den slutter tæt om roden. Når penisringen er korrekt monteret, blokerer den for tilbageløbet af det blod, som er løbet til svulmelegemet i penis. På den måde kan penis holde sig stiv og hård i meget længere tid, end hvis du ikke anvendte en penisring.

Der findes mere avancerede udgaver af penisringe, som både har indbygget elektronisk vibration for øget stimulation, eller en ekstra ring, som spændes omkring testiklerne. Til at begynde med anbefales det dog, at du bruger en af de mere enkle penisringe i blødt materiale. Herfra kan du så arbejde dig frem til de strammere varianter. Du kan finde flere forskellige typer penisringe i alskens former, farver og hårdhedsgrader hos https://www.belugi.dk/til-ham/til-ham/penisringe – både med og uden vibration.

Posted in: penisringe