Hurtigere heling og restitution med sports massage

By:

Uanset om du er professionel sportsudøver eller glad amatør på grønsværen, tennis banen eller i fitness centeret, løber du under udøvelsen af din idræt en risiko for at udvikle skader – enten over tid som konsekvens af forkert belastning af muskler og ledbånd, eller akut som følge af fald, vrid eller slag. Risikoen for at komme til skade under sportsudøvelse stiger, hvis du ikke sørger for at varme ordentligt op inden træning og eventuelle kampe, samt sørge for at strække ud efter den fysiske anstrengelse. Og hvis du samtidig ikke husker at give kroppen en pause, så den kan nå at restituere inden du atter kaster dig ud i de hårde fysiske udfoldelser, vil du sikkert opleve, at musklerne bliver slidt på en uhensigtsmæssig måde, med skader og forkert belastning til følge, fordi resten af kroppen vil kompensere for de svage dele.

Sports massage giver dig en fordel

Jo ældre du bliver, jo længere tid bruger kroppen på henholdsvis restitution og heling af skader. Og når du således er nødt til at holde dig fra træning i lang tid, risikerer du at miste din gode form. Med sports massage kan du skyde genvej, så du ikke behøver holde så lange pauser i din træning. Massage fremmer nemlig restitution, idet kroppen hjælpes til at slappe optimalt af og udskille affaldsstoffer, samtidig med at den øgede blodgennemstrømning bidrager til genopbygning af musklerne og smøring af leddene.

Vælg den rette sports massør

For at få mest muligt ud af din sports massage, skal du vælge en massør, som har klinik tæt på dit trænings center. Hvis du leder efter en udbyder af sports massage i København, er Massagekompagniet et godt bud. Hos Massagekompagniet på Østerbro finder du sports massører, som er uddannet efter de fysiurgiske grundprincipper, og som udfører kompetent massage med udgangspunkt i din krop og dine skavanker.