Hvornår skal du bruge en kloakmester?

27 august 2020 Cecilie Mortensen

Hvis du ikke kender alt for meget til en kloakmester, så er der god grund til at læse med her. En kloakmester kan være guld værd at få ud til din bolig, når du har udfordringer med kloakken. For selvom kloakken nok langt fra er den, du tænker mest på, så er den vigtigt at vedligeholde og så serviceret. 

Hvad hjælper en kloakmester med? 

En kloakmester kan hjælpe med alt fra rottebekæmpelse, gennemgang af kloakken, TV-inspektion, slamsugning og spuling, kloakrenovering og skadevurdering. Med andre ord er det en masse arbejde, som kan hjælpe med at undersøge tilstanden af din kloak og ikke mindst arbejde, som kan hjælpe med at udbedre de skader, der måtte være. 

Der er altid god grund til at give en kloakmester et kald, hvis man har en fornemmelse af, at kloakken ikke fungerer optimalt. Det kan være, man har spottet rotter på ens grund, måske er der en træls kloaklugt fra ens afløb, eller måske står vandet ekstra høj i toilettet eller ens håndvaske. Det kan nemlig alt sammen være tegn på, at du skal have serviceret din kloak. 

Find en lokal kloakmester

Hvis du skal finde en kloakmester, så start gerne med at finde en lokal. Når du gerne vil finde et godt firma, du kan bruge fast, så tag gerne kontakt til et par forskellige firmaer. Her kan du høre mere ind til, hvordan de kan hjælpe dig. Og du kan høre mere ind til, hvad de tager for den opgave, du skal have lavet. Samtidig har du god mulighed for at fornemme, om det er et firma, du har lyst til at brug. For mange spiller det nemlig også en rolle, hvilken service og vejledning firmaet giver en, allerede når man snakker med dem første gang.

Du kan eventuelt starte med at undersøge dette firma: https://www.danskkloakteknik.dk/slamsuger/

Flere nyheder