Lad en dygtig maler hjælpe dig med at male boligen indvendig

11 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du ked af falmede vægge, gulnede lofter, og skrammede fodpaneler, dørkarme og vinduesrammer? Så er det på tide at planlægge indvendig maling af boligen.

Kan jeg selv forestå maling af vægge, lofter og indvendigt træværk?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er ja – der er intet i vejen for at du selv giver dig i kast med malerarbejdet. Det kræver blot at du kan rive minimum en uge ud af kalenderen, og at du er indstillet på at bruge tid og kræfter på såvel forarbejde som maling af stuer og værelser.

Hvis du selv ønsker at male din bolig skal du være forberedt på at der er tale om hårdt arbejde. Du kan ikke nøjes med at smøre et par liter maling ud over væggene og lade det være gjort med dét. Resultatet bliver derefter – og så kan du begynde forfra efter et par måneder.

malerkanonen

Et stykke vel udført malerarbejde kræver forberedelse. Du skal først og fremmest belave dig på at bruge både tid og penge i forbindelse med indkøb af udstyr og materialer.

Det er ikke gratis – eller blot billigt – selv at male hele boligen fra kælder til kvist. Du skal ikke kun ud og købe litervis af pigmenteret maling i de ønskede farver. Du skal også have fat på lofthvidt og træmaling samt primer og hvid grunder.

Af øvrige materialer kan nævnes spartelmasse, sandpapir, pap og plast til afdækning af gulve og møbler, samt malertape til afdækning af stikkontakter, paneler, dørkarme og vinduesrammer. Og så skal du selvfølgelig også sørge for at være velforsynet med pensler, ruller, spartler, bakker og spande.

Lad en professionel maler forestå dit malerarbejde

Når du overlader dit malerarbejde til en dygtig, faguddannet maler er du sikret et flot resultat uden at du selv behøver anstrenge dig. Find din lokale maler på malerkanonen.dk.

Flere Nyheder