Sådan finder du en røntgenklinik

By:

Der kan være flere årsager til, at man skal have foretaget en røntgenundersøgelse. Det kan være, at man har brækket en arm, og er blevet henvist af sin læge til en røntgenklinik. Det kan være, at man har opdaget et andet form for knoglebrud eller at man ønsker at undersøge kroppens indre organer, som man eller ikke kan få et retvisende billede af. Det er dermed også en effektiv måde, at hjælpe personer videre i deres sygdomsforløb, da man får en kortlægning over, hvordan et brud m.m. helt præcist ser ud. Og herfra kan man så igangsætte den behandling, som kan hjælpe en videre.

Når man skal have foretaget en røntgenundersøgelse, så kræver det en henvisning fra sin læge. Her vil lægen nemlig vurdere, om der er behov for at tage det man kommer med videre. Derfor er det vigtigt, at der er styr på dette, før man retter henvendelse til en røntgenklinik. 

Når du skal finde en klinik til din røntgenundersøgelse, så kan du med fordel starte med at lede i dit lokalområde. På den måde er det nemmere for at dig komme dertil. Hvis der dog opleves lang ventetid, så kan en idé være, at man bevæger sig lidt længere ud af byen eller til en anden by. Det kan nemlig i flere tilfælde betyde, at man får fat i en klinik, hvor ventetiden er kort. Langt de fleste vil nemlig gerne skulle scannes hurtigst muligt, og derfor kan det være et reelt behov for at komme hurtigere til. 

Hvis du er bosat i København eller omegn, så er der god hjælp at hente hos Røntgenklinikken Nørrevold. Der er lokaliseret lige ved Nørreport station, og de har kort ventetid. Deres praksis har eksisteret siden 1950’erne – med andre ord så er du i gode hænder til din røntgenundersøgelse