Smukt og naturskønt beliggende kursuslokaler og konferencecenter i Sønderborg

11 november 2020 Astrid Pedersen
Smukt og naturskønt beliggende kursuslokaler og konferencecenter i Sønderborg

Det er altid spændende og hyggeligt for de ansatte i en virksomhed at komme lidt uden for de vante rammer og opleve noget nyt. Hvis du gerne vil forkæle dine medarbejdere med en særlig oplevelse, kan du overveje at afholde et relevant seminar eller et kursus for dem.

Dette kan med fordel foregå i et af de mange kursus og konference centre rundt omkring i Danmark. Her vil du have mulighed for at lade medarbejderne indlogere, således at I kan nyde et aftensmåltid sammen – eller flere, hvis dit seminar strækker sig over mange dage.

Når man kommer væk fra kontoret og fra de hjemlige forpligtelser kan man bedre fokusere på emnet for dit kursus eller seminar. På den måde får dine medarbejdere mere ud af indholdet, og vil samtidig få mulighed for at lade op til en ny uge på arbejdet. Og lader du samtidig dit kursus eller seminar foregå i smukke og naturskønne omgivelser giver du samtidig medarbejderne en rigtig fin oplevelse.

Book lokaler til møder og overnatning hos Sandbjerg Gods

Du kan for eksempel med stor fordel tjekke det utroligt smukke og charmerende Sandbjerg Gods, som med sin naturskønne beliggenhed uden for Sønderborg på Als er blandt de mere eftertragtede kursus og konference centre i Danmark. Sandbjerg Gods består af en række vel indrettede kursus og møde lokaler, beliggende i historiske og vel bevarede bygninger, tæt på skov og strand.

Når du vælger Sandbjerg Gods som dit kursus og konference center får dine medarbejdere lov at mærke historiens vingesus. Du kan vælge at lade kursus deltagerne indlogere på et af godsets 74 værelser, som alle er indrettet med moderne faciliteter. Og fritiden kan tilbringes med skønne og livgivende gåture i den omkringliggende natur.

Du kan læse mere om Sandbjerg Gods, og booke lokaler på konferencecenter Sønderborg, via hjemmesiden sandbjerg.dk/da.

Flere Nyheder