Spændende døre til dit hjem – æstetisk opdeling af rum

By:

Et hus eller en lejlighed – vores hjem – vil som oftest bestå af mange rum, og disse deles naturligvis af døre som en uundgåelighed. Døre er (desværre!) ofte en overset faktor i hjemmets indretning, og dette er i høj grad beklageligt – for døren har faktisk en ganske stor betydning for hele rummets udtryk.

Franske døre bliver mere og mere populære, og det er der helt bestemt en god grund til. Med franske døre kan du på nemmeste vis udnytte det naturlige lysindfald i dit hjem, ligesom dine rum vil føles væsentligt større og helhedsoplevelsen bliver lettere og mere luftigt.

Indvendige franske dobbeltdøre har mange fordele; eksempelvis kan du holde døren lukket, mens du på en og samme tid kan følge med i, hvad der sker i de tilstødende gemakker. Måske har du indrettet et arbejdsværelse i forlængelse af stuen? Lad os antage, at du har en kollega eller forretningsforbindelse i røret og at dine unger er i en alder, hvor ballade ikke er et særsyn – da vil det være en klokkeklar fordel at kunne have et halvt øje i stuen, så der er styr på tropperne.

Ses der for en stund bort fra det praktiske, så kan døre – i særdeleshed franske døre – være ekstremt dekorative – og hos Melholts Handelscenter finder du et bredt sortiment af netop sådanne. Måske er du til kvadratisk glas fra top til bund? Måske skal døren være uligesidet? Måske skal glas kun udgøre halvdelen af døren? Hvad end du foretrækker, så vil det med største sandsynlighed være at finde hos Melholt. Tænk over dine behov og præferencer og gå på opdagelse i shoppen. Har du spørgsmål, store som små, så tag endelig kontakt – medarbejderne er yderst kompetente og idérige. Desuden forhandles der kun døre i bedste kvalitet til yderst favorable priser!

Opdel dit hjem på æstetisk vis med franske døre – du vil ikke fortryde!

Posted in: franske døre