Vi bookede Koldings bedemand

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

2 bedemænd har nu banket deres hoveder sammen og startet et nyt samarbejde med hinanden. Theis, der er bedemand i Kolding har nu været venner med en herre ved navn Jørgen i mere end 10 år. Dengang Hvor Theis startede hans forretning, så gik der kun 6 måneders tid før at Jørgen gjorde det samme. De to har altid været helt uadskillelige og dette vil de nok blive ved med at være, spår disse to glade kammerater.

Imens Theis var en anerkendt bedemand i Kolding, så fik Jørgen derimod en lidt vanskelig start som bedemand i Vejle. Jørgen var nemlig flyttet fra Kolding, for selv at starte bedemandsforretningen. For han holdt meget af Vejle, og mente at netop byen havde de sødeste beboere. Men Jørgen var jo ikke ligefrem, den allerførste bedemand i Vejle. Der var jo i forvejen en helt del respekterede, forretninger fordelt i hele byen. Og alle borgerne foretrækker naturligvis, de mere velkendte folk fordelt i Vejle. Jørgen var jo nødt til at gøre noget, for at få hele butikken til at kører.

Han fandt en del virkelig smukke trækister, med noget håndskåret unikke mønstre, og et stofbetræk i en fantastisk kvalitet. Alle kisterne var ikke set i Landet før, og de måtte skaffes fra England. Og ved første levering af disse specielle trækister, var Jørgen overhoved ikke klar over, hvad det rent faktisk ville gøre for hele hans fremtid som bedemand. En konkurrenrende bedemand også i Vejle kom senere en dag forbi Jørgens butik, for at spise frokost. Men han var meget imponeret over de fantastiske trækister, og spurgte hvor At jørgen dog havde fået dem leveret fra. Men jørgen fortalte en løgnhistorie. For han ville jo ikke have at alle bedemand i Vejle, skulle have fat i disse unikke trækister. Herefter så begynder der at komme en hel del spørgsmål fra de øvrige bedemand i Vejle. Alle ville gerne vide hvor at de flotte kister nu kom fra.

Da bedemanden fra Kolding, så ringere til Jørgen for omkring 3 måneders tid siden, for at høre om det nu var begyndt at gå godt med forretningen, fortalte Jørgen ham om de flotte kister. Og han fortalte at det faktisk nu var begyndt rigtigt at ankomme en del flere forskellige kunder, og at hver eneste bedemand i Vejle, nu ville have helt de samme trækister ligesom ham. Imens at de talte så undersøgte Theis, om en bedemand i Kolding havde disse kister. Men der var ikke en eneste en. Faktisk var der ikke nogle andre i Landet bortset fra Jørgen der var indehaver af Disse kister. Theis der efterhånden var en meget respekteret bedemand i Kolding, kom med et spændende forslag til Sin ven. De to kunne blive de eneste leverandører af disse specielle trækister i Landet, og leverer dem til bedemænd i landet. Og netop fordi Jørgen ikke lige tjene så meget på hans bedemandsforretningen endnu, så tilbød Theis at ligge pengene ud for kisterne. Theis mente at det faktisk var en helt genial ide som at bedemanden fra Kolding nu havde fået, og fik hastigt arrangeret alt det praktiske med virksomheden der producerer kisterne.

Det er nu kun 3 måneders tid siden, at disse to kammerater fik den første levering af deres kister. Og de har allerede været nødt til at bede om en helt ny. De leverer nu trækister til bedemandsforretninger fordelt i hele landet. Efterspørgslen har været helt vild stor fra de øvrige bedemænd og kunderne mener skal også at de er virkelig flotte. Det er nu endelig lykkedes bedemanden fra Vejle at skabe vækst i hans butik. Og ingen tvivl om at Jørgen også ser frem til et rigtig godt samarbejde med hans kære kammerat Theis, bedemanden fra Kolding.

Posted in: Kategori